Reverse - un brand 100% românesc, creat din pasiune pentru moda feminină


„Oferă-i unei fete pantofii potriviți și va putea cuceri lumea”, sunt unele dintre vorbele care au ajuns în timp să definească industria modei feminine și îi sunt atribuite nimeni alteia decât mult iubitei fashion icon a secolului XX, Marilyn Monroe. Într-adevăr, de la cele mai cunoscute piese pop, precum „These Boots are Made for Walking” și până la filme premiate internațional care prezintă pantoful drept simbolul suprem al energiei și puterii feminine, precum „The Red Shoes”, încălțămintea a reprezentat întotdeauna unul dintre cele mai importante accesorii ale femeii. 


Cu acest gând în spate a fost fondat, în urmă cu aproape un deceniu, și brandul românesc Reverse. Povestea noastră începe în anul 2016, când, din pură pasiune pentru diversitate și modă, o echipă tânără a pus bazele unui mic magazin online de încălțăminte. Câțiva ani mai târziu, Reverse se poate mândri cu faptul că a ajuns în topul retailerilor de încălțăminte din România și nu numai.


Echipa din spatele brandului este formată din oameni tineri, determinați și cu planuri mari pentru viitor, care au în comun unul dintre cele mai importante elemente: pasiunea pentru modă în general și dragostea față de încălțămintea de calitate, în particular. Colecțiile noastre sunt dedicate exclusiv femeilor și sunt realizate cu mare grijă și atenție, pentru a satisface orice gust sau preferință. De la tocuri și sandale elegante și până la streetwear, adidași sport și pantofi office smart-casual, Reverse și-a propus să satisfacă și cele mai pretențioase dorințe și, în cele din urmă, să devină chiar un etalon sau o sursă de inspirație pentru doamnele și domnișoarele care își doresc să fie tot timpul în pas cu moda de ultimă generație.


Pentru că iubim diversitatea și nu acceptăm să rămânem niciodată în urmă cu ultimele trenduri, avem grijă să ne documentăm atent și să ne „updatăm” săptămânal colecțiile cu cele mai noi modele. Indiferent de sezon, vei putea găsi în oferta noastră tot ce ți-ai putea dori - de la cizme sau ghete și până la sandale, espadrile sau balerini. Și, pentru că scopul nostru principal este să facem moda accesibilă tuturor, îți garantăm calitatea superioară la prețuri super blânde cu portofelul tău!


Pentru echipa Reverse, clientele noastre sunt întotdeauna cele mai importante. Tocmai din acest motiv, avem o echipă specializată de customer support, gata să te ajute oricând vei avea nevoie cu întrebări, nedumeriri și, de ce nu, chiar și sfaturi despre modă! Ne poți contacta la numărul nostru de telefon în fiecare zi de luni până vineri, între orele 10 și 18. Dacă ești, însă, genul de persoană care nu se „înțelege” foarte bine cu discuțiile telefonice și preferi varianta scrisă, nu îți face griji, căci îți punem la dispoziție și numeroase alte canale prin care poți lua legătura cu noi, precum WhatsApp, Instagram și chiar și TikTok! Ți-am spus doar că suntem mereu în pas cu ultimele tendințe, nu-i așa? 


Toate pozele produselor pe care le vei vedea pe site-ul nostru sunt 100% reale și realizate cu multă grijă și profesionalism de fotografii noștri. Astfel, vei avea garanția că, indiferent de produsul pe care l-ai ales să fie norocosul care să se alăture în noua ta colecție de pantofi, vei primi în colet exact ceea ce ai văzut pe site, fără defecte ascunse sau diferențe de model. De asemenea, ai atât opțiunea de a face plăți securizate prin intermediul platformei noastre, cu cardul bancar, cât și cea de ramburs, cash, odată cu sosirea curierului. 


Reverse, brandul născut din pasiunea pentru modă feminină, se mândrește cu renumele pe care a reușit să și-l creeze pe piața de profil națională, la doar câțiva ani de la înființare. De curând, am început să ne extindem și pe piața europeană, având prezență online în țări precum Cehia, Bulgaria, Ungaria și Grecia, iar unul dintre țelurile noastre este extinderea continuă a acestei liste. Pentru noi, dezvoltarea, inovația și grija față de cliente sunt cele mai importante atuuri și, totodată, și cele care au reușit să ne propulseze în topul retailerilor români și să ne îndeplinească, astfel, un vis spre care am țintit încă de la început. Noi nu suntem doar un simplu magazin de încălțăminte, suntem Reverse - sursa ta zilnică de inspirație în materie de modă și cel mai bun prieten al tău atunci când vine vorba de „pantofii potriviți”. Ce zici, cucerim lumea împreună?