Reverse.ro /(Reverse.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

LIVRARE PRIN CURIER

Bookurier - 17.99LEI, BUCURESTI si ILFOV. ( pentru comenzile ramburs(cash) se adauga o taxa de 2.00 LEI )

Urgent Cargus - 17.99LEI ,RESTUL ROMANIEI. ( pentru comenzile ramburs(cash) se adauga o taxa de 2.00 LEI )

LIVRARE LA EASYBOX - 17.99LEI, la orice office easybox din Romania. ( pentru comenzile ramburs se adauga o taxa de 2.00LEI )

Nota: In perioadele aglomerate specifice( Black Friday, Sarbatori), pot exista mici intarzieri cauzate de volumul ridicat de comenzi pe locker-ul selectat pentru livrare. Oricum ar fi dupa ce comanda a fost ridicata de la noi, livrarea se va face in cel mai scurt timp posibil.

Timpul Estimativ De Livrare oriunde in Romania: 1-2 Zile din momentul expedierii comenzii de la noi.ATENTIE! In cazul in care nu veti ridica comanda expediata veti fi automat introdus ca si client blacklist si nu veti mai putea plasa noi comenzi pe site-ul reverse.ro.

VA RUGAM SA NU LIPITI SCOTCH SAU ALTE MATERIALE LIPICIOASE DIRECT PE CUTIILE PRODUSELOR, VA RUGAM SA LE IMPACHETATI CUM LE-ATI PRIMIT, EVENTUAL INTR O FOLIE/PUNGA SI ABIA DUPA SA SIGILATI CU SCOTCH PESTE AMBALAJ. VA MULTUMIM!

Returnarea Produselor este posibila in Termen de 14 zile calendaristice, de la ridicarea coletului de catre dvs.

Produsele pot fi schimbate doar dacă se află in starea lor originală și nu prezintă deteriorări cauzate de utilizarea produsului. De asemenea produsele trebuie să fie în cutia originala, nedeteriorata, in momentul in care trimiteti returul.

Pentru a înregistra un schimb vă rugăm să ne contactați telefonic la nr 0314231181 de Luni până Vineri, între orele 10:00-17:00 .

Va rugam ca in momentul in care ne contactati, mai ales in scris, pentru schimb sau retur, sa specificati clar, pentru a nu se face vreo confuzie, ce serviciu doriti,  un schimb de marime/produs sau retur pentru a primi banii inapoi.

Veti putea returna produsele pentru a primi banii inapoi, nu mai tarziu de 14 zile calendaristice de la data in care ati ridicat coletul. Acceptam returul daca masura comandata nu vi se potriveste in cazul in care nu doriti un schimb sau nu va convine calitatea produsului, doar prin comunicare in prealabil in Contact  sau telefonic la 0314231181 .


Orice produs achizitionat are garantie 30 de zile de la ridicarea coletului.

Pe durata garantiei, in caz ca produsul se defecteaza, acesta se poate doar schimba, nu si returna.

Pentru produsele care se defecteaza in acest termen de 30 zile,consumatorul trebuie sa suporte taxa de curierat pt schimbarea produsului defect, taxa 25 lei!

Schimbul si returul se pot face in intervalul orar 10:00-17:00, de Luni pana Vineri.


Pentru coletele de peste 250 de lei schimbul se va face, intai trimiteti dumneavoastra produsele, le verificam si va trimitem produsele la schimb.

Cheltuielile de transport pentru returnarea produselor vor fi suportate de catre dumneavoastra.

In cazul in care marimea este aleasa gresit, de asemenea veti suporta cheltuielile de retur sau de schimb.

Taxa de transport pentru schimb este in valoare de 25 Ron, pentru schimbarea marimii sau a produsului cu altul revine in totalitate clientului, doar in cazul in care ati primit cu defect sau alt produs/marime fata de cea comandata nu se percepe taxa daca se face schimbul cu acelasi produs si marime.

Coletul pentru returul de bani va fi trimis numai prin CURIER indiferent de firma de curierat, in afara de Posta Romana.

Atentie!  Daca trimiteti coletul retur si intre timp va razganditi si doriti un schimb, dupa ce vom receptiona coletul trimis de catre dumneavoastra, vom trimite coletul la schimb catre dumneavoastra si se va percepe taxa de livrare standard 19.99 RON, in cazurile speciale (defect, gresit) livrarea este gratuita!

COLETELE TRIMISE RETUR CU RAMBURS LA DESTINATAR VOR FI AUTOMAT REFUZATE.


NU veti suporta cheltuielile de returnare in cazul in care:

-Primiti in colet alt produs/marime fata de cel comandat.

-Ati constatat ca produsul primit are defecte de fabricatie.

Dupa ce vom receptiona coletul primit retur, va vom restitui valoarea produsului sau a produselor doar prin Transfer Bancar nu mai tarziu de 14 zile calendaristice.

Va rugam sa luati la cunostinta ca in perioada de stare de urgenta sau stare de alerta ,firma de curierat poate avea intarzieri de 2-3 zile lucratoare.

Reverse.ro nu  poate fi responsabil pentru prejudicii cauzate de intarzieri in livrarea comenzilor din cauza unor factori externi: conditii meteo deosebite, accidente rutiere, greve, calamitati, manifestari de strada sau alte situatii speciale ce ar putea impiedica curierul rapid sa livreze la timp, fapt pentru care Reverse.ro nu va plati despagubiri pentru prejudiciile create de nelivrarea la timp a produselor.

ADRESA LA CARE VETI TRIMITE COLETUL:

Catre: SC REVERSE STORE SRL

Adresa: CALEA VITAN NR 293, COD POSTAL: 031295 , SECTOR 3,  Bucuresti.

Informatii standard la dimensiunile si greutatea coletului pentru retur:

Colet - 20cm x 20cm x 10cm (1 kg)