Nu exista nicio inregistrare disponibila.

Adidasi dama Reverse. Sport și feminitate

Povestea noastră

  Suntem un brand 100% românesc creat din dragoste pentru moda feminină. Pentru pasiunea de pune în valoare eleganța și feminitatea. Dar și stilul sportiv prin adidasi dama. Reverse a apărut pe piață în urmă cu zece ani ca un mic magazin online de încălțăminte. Între timp, am crescut ca eroii din basme. Atât de mult încât, momentan, putem fi mândri că numele Reverse se află în gândurile tuturor retailerilor de încălțăminte de top din România. Și nu doar atât.

  Cum am reușit să ajungem la această performanță? Adunând în spatele brandului oameni tineri și talentați. Și formând o echipă sudată, unită în jurul unui singur țel. Adică pasiunea înflăcărată pentru moda feminină și încălțămintea de calitate. Din acest motiv, Reverse este conceput să satisfacă cele mai variate și pretențioase dorințe ale doamnelor și domnișoarelor. Prin colecțiile pe care ți le punem la dispoziție, ne-am asigurat că nu trecem nimic cu vederea. Astfel, am luat totul în calcul. Stilul, accesibilitatea, ultimele tendințe în fashion, mândria de a purta în picioare ceva diferit de restul femeilor din ziua de azi.

  Cu alte cuvinte, am trecut pe hârtie și am pus în practică tot ce e omenește posibil pentru ca tu să te declari satisfăcută după ce îți faci cumpărăturile la noi. Și, bineînțeles, să revii oricând îți cere inima. Altfel, nu ne-am fi dezvoltat atât de armonios. Și nu am fi fost prezenți online în țări precum Cehia, Bulgaria, Ungaria și Grecia. Cu dorința, și în același timp, posibilitatea de ne extinde și pe alte meleaguri. Așadar, te-ai convins, sperăm, că nu aruncăm cu vorbe în vânt. Ci suntem acoperiți de fapte. Hai împreună cu noi să afli faptele de care vorbim.

Alege adidasi dama ca să te bucuri de libertate

  Cum reușești să rămâi zveltă și, în același timp, feminină, indiferent de sezon? Și, totodată, cum îți menții această siluetă fără să petreci trei sferturi de zi la sală și încă un sfert la salon?

  Secretul? Ai un program bine stabilit de jogging. Și pentru a te ține de el ca la carte, nu umbli încălțată oricum. Ci în adidasi dama de la Reverse! Asta înseamnă lejeritate, dar și calitate. Să nu crezi că facem rabat de la ce e esențial, în avantajul lejerității. Astfel, modelele noastre de adidași sunt confecționate din materiale rezistente și sustenabile pentru a ne asigura că îi porți cât mai mult. Și că nu te plictisești de ei – un lucru la fel de important! De aceea, poți opta pentru adidasi dama din piele ecologică sau material textil de diferite culori. Alb, roz, bej, gri, negru, ș.a.m.d.

  Prețurile sunt decente, fiindcă ținem și la accesibilitate, după cum am spus mai devreme. Așadar, cele mai scumpe modele disponibile pe stoc nu depășesc 260 de lei! Iar cu reducerile în vigoare, nu mai puțin generoase, îți poți cumpăra garantat o pereche de adidasi femei de calitate, ușor de purtat. Și care, în același timp, te fac să te bucuri de libertate.

Reduceri adidasi dama. Raport calitate-preț excelent!

  Stai, a spus cineva reduceri? Da, da, ai auzit bine! Și nu trebuie să fie Crăciunul sau o sărbătoare anume ca să îți facem pe plac. Pur și simplu, bucuria ta e și bucuria noastră. Și cu cât țopăi mai mult de bucurie, cu atât ne împlinește mai tare și pe noi.

  Cu condiția să țopăi în adidasi dama de la Reverse! Am glumit. Însă reducerile de pe site nu sunt o glumă. Astfel, poți comanda, de exemplu, o pereche de adidași Ashvi din piele ecologică la numai 89 de lei! În general, toate produsele din această categorie au reduceri cuprinse între 22% și 32%. Pentru adidasi dama Myani și Alejo, ca să exemplificăm cu alte nume de branduri.

  Un raport calitate-preț excelent, credem noi. Dacă beneficiezi de oferta noastră de reduceri adidasi dama, îți poți cumpăra nu una, ci două, poate chiar trei perechi. Chiar dacă băgăm mâna în foc pentru calitatea produselor noastre, de ce să nu fii asigurată? Nu se știe, în timp ce faci jogging, în ce bordură dai cu ei. Sau în ce obiect contondent ieșit aleatoriu din asfalt îi zgârii.

  Așa că, bucură-te de oferta noastră de reduceri adidasi dama până nu expiră! Lasă-ți picioarele să se simtă cât mai confortabil, schimbând mai multe perechi de adidași. Și pune-le mai bine la muncă, să ardă toate caloriile!

De ce să alergi în adidasi femei de la Reverse?

  Întotdeauna, când ieși la alergat, te gândești ce adidasi femei să încalți. Ai în vedere lungimea traseului și obstacolele care îți pot apărea în drum. Gropi, dâmburi, chiar și gunoaie care îți pot afecta încălțămintea. De aceea, e bine să joci cartea calității, indiferent de numărul de impedimente. De aceea, e bine să pariezi întotdeauna pe Reverse.

  Cu pasiunea sa pentru moda feminină, pentru calitate, varietate și accesibilitate, Reverse este cel mai bun partener de drum. Nu contează unde te poartă pașii. Cu o pereche de adidasi femei marca Reverse, drumul devine, dintr-odată, mai sigur, mai confortabil, mai ușor de parcurs. Și mai feminin, în același timp. Fiindcă ne dorim ca urma pașilor tăi prin lume să rămână feminină.

  Am muncit ca acest vis să devină realitate încă de când am înființat brandul Reverse. Și vom munci în continuare cu și mai mult spor, cu și mai mare dăruire. Vom munci pentru ca produsele noastre (adidasi femei sau alt tip de încălțăminte) să te facă să alergi nu numai în țările în care magazinul nostru este prezent online. Ci peste tot în lume.