Sandale dama Reverse. Eleganță și sex-appeal garantate!

  Când spui sandale dama, te gândești, în primul rând, la o încălțăminte confortabilă. O încălțăminte care să-ți pună forma piciorului în valoare și, dacă se poate, să nu facă rabat de la calitate și eleganță. Cam multe condiții de îndeplinit deodată, nu? Dar așa suntem noi, femeile. Pretențioase.
  Nu pentru că ni s-a urcat la cap sau cine știe ce alte scorneli. Ci pentru că ne dorim ce e mai bun. Din cap până în picioare. Și e firesc să fie așa. Însă, cum aici ne limităm strict la picioare, hai să vedem ce brand de încălțăminte poate satisface pretențiile unei femei. Și poate reuni, într-o singură pereche de sandale dama, acele trei atribute esențiale care vrem să ne definească: eleganță, sex-appeal, calitate.

Hai să ne cunoști mai bine

  Sunt multe branduri românești de încălțăminte pe piață. Dar, îndrăznim să credem, niciunul ca Reverse. De ce ținem capul așa sus? Fiindcă suntem născuți și crescuți pentru moda feminină. Fiindcă ne-am înhămat trup și suflet la acest proiect. Și suntem aici 100% pentru a îți oferi ce e mai bun. De aproape 10 ani ne ocupăm cu moda. Și o facem din ce în ce mai bine, din moment ce am crescut de la un mic magazin online la ce suntem astăzi. Adică, un nume care e pe buzele tuturor retailerilor de încălțăminte de top din România. Și nu numai.

  Cum am reușit să ajungem aici? Reunind în spatele brandului oameni tineri și talentați. Și sudând o echipă puternică, mânată de o pasiune comună: pentru moda feminină și încălțămintea de calitate. Din acest motiv, Reverse este conceput să-ți satisfacă cele mai variate și pretențioase dorințe. Prin colecțiile pe care ți le punem la dispoziție, ne-am asigurat că nu trecem nimic cu vederea. Astfel, am luat în calcul stilul, accesibilitatea, ultimele tendințe în fashion, mândria de a purta în picioare ceva diferit de restul femeilor din ziua de azi.

  Altfel spus, ne-am dat peste cap să facem ce e omenește posibil pentru ca tu să te declari satisfăcută după ce îți faci cumpărăturile de la noi. Și, bineînțeles, să revii oricând îți cere inima. Fără implicarea noastră totală, cum spuneam mai devreme, nu ne-am fi dezvoltat atât de armonios. Și nu am fi fost prezenți online în țări precum Cehia, Bulgaria, Ungaria și Grecia. Cu dorința, și în același timp, posibilitatea de ne extinde și pe alte meleaguri. Așadar, te-ai convins, sperăm, că vorbele noastre au acoperire. La fel cum picioarele tale frumoase vor fi acoperite de curelele perechilor de sandale dama de pe stoc.

Alege să porți sandale cu toc. Fii la înălțime!

  Când dorești și, totodată, primești ce e mai bun, vezi lumea un pic...altfel. De la un nivel mai ridicat de încredere, cu alte cuvinte. De parcă nu ai călca pe aceleași trotuare ca restul femeilor. În esență, calci pe aceleași trotuare, dar nu purtând aceleași tocuri ca restul femeilor. Fiindcă ai ales să faci diferența. Ai ales să fii la înălțime purtând sandale cu toc de la Reverse.

  Nici n-avea cum să fie altfel. Avem atâtea modele disponibile, încât era imposibil să scazi în ochii oricui te-ar fi privit. Și, cu atât mai puțin, să scazi în propriii ochi! Chiar dacă ai cumpărat perechea de sandale cu toc dorită, e cazul să te re-aprovizionezi. Frumusețea e de partea ta și posibilitățile, nelimitate.

  Astfel, pentru a rămâne la înălțime, îți punem la dispoziție un întreg arsenal de sandale cu toc. Cele negre din piele ecologică, pe care le știi deja, pentru un plus de eleganță. Apoi, avem modele din piele lăcuită, din satin, de toate culorile: aurii, argintii, verzi, roșii, albastre etc. O bogăție cromatică în care să te arunci ca într-o piscină, nu altceva!

  Și de ce n-ai face asta? Prețurile au rămas la fel de bune ca de fiecare dată când ne-ai trecut pragul. Prin urmare, cu un buget cuprins între 70 și 150 de lei, îți poți alege orice pereche de sandale cu toc de pe site. Un preț prea mic pentru a vedea lumea de sus, nu crezi?

Dă frâu liber laturii tale sălbatice cu sandale gladiator!

  Ca un gladiator în arena modei. Așa te vei simți alegând orice pereche de sandale gladiator marca Reverse. Sălbatică. Dezlănțuită. Sex-appeal descătușat, alergând precum o leoaică pe stradă, neputând fi oprit nici de privirile ca de sulițe ale bărbaților. Fiindcă aceste sandale sunt definiția unei feminități wild, neîngrădite. O feminitate la puterea a doua.

  Cu designul lor aparte, cu acele curele împletite care se încolăcesc ca niște liane din piele ecologică pe glezna ta și urcă până spre genunchi (în cazul unor modele), perechile noastre de sandale gladiator sunt special concepute să iasă în evidență. Să reprezinte o garanție a faptului că, atunci când ieși în oraș, e imposibil să treci neobservată încălțată astfel.

  Avem și aici mai multe variante de culori – negre, albe, bej, verzi, portocalii, roșii. Și prețuri undeva în jurul mediei de 80-90 de lei. Observi, sperăm, cât e de ușor să-ți dai frâu liber laturii sălbatice. Prin urmare, alege orice model de sandale gladiator de la Reverse și vei avea toată jungla urbană la degetul mic!

Sandale elegante. Pune-ți în evidență atuurile feminității!

  Dacă, în cazul sandalelor gladiator, vorbeam de o feminitate neîngrădită, la sandale elegante se schimbă perspectiva. Astfel, ele sunt evidențiate printr-o feminitate cu contur. E necesar și acest tip de feminitate, când trebuie să-ți asortezi încălțămintea la ținute office. Sau când ești nevoită să participi la evenimente business unde eticheta contează.

  Tocmai fiindcă punem preț pe etichetă la fel ca tine, ne-am gândit să îți oferim, și de această dată, o varietate largă de sandale elegante din care poți alege. Punem preț pe etichetă, dar prețul de cumpărare a rămas tot mic. Ca să știi. Cu un buget care depășește puțin pragul de 100 de lei, îți poți cumpăra niște sandale dama negre de toată eleganța. Negrul a rămas etalonul eleganței. Acest lucru nu se va schimba, oricâte trenduri ar veni și ar trece. Și nici feminitatea ta nu va fi știrbită în vreun fel de trecerea anilor, dacă alegi să porți sandale elegante de la noi.

De ce să alegi sandale dama de la Reverse?

  Fiindcă, prin dăruirea noastră totală pentru moda feminină și femei, nu am creat doar niște simple obiecte de purtat în picioare. Am imprimat în materialele din care sunt confecționate pasiune, muncă, timp prețios. Fiindcă le-am dat un aer aparte, un aer cum rar găsești pe plaiurile mioritice. Ne-am dorit ca, alegând sandale dama de la Reverse, să poți păși cu aceeași încredere și pe străzile din Paris și pe străzile din Milano, New York sau Tokyo. La fel cum ai păși pe străzile orașelor din România.

  Fiindcă, purtând sandale dama de la Reverse, afirmi ceva despre tine. Nu ești un simplu cod de bare umblător. Sau două picioare fără zvâc și personalitate. Ești o Femeie. Da, cu majusculă, întrucât, în inițiala cuvântului femeie, încape o lume întreagă. O lume de contradicții, speranțe, visuri, posibilități și sentimente. În primul rând, sentimente. Fiindcă, atunci când am lansat primul nostru model de sandale dama, știam că el întrunește ceea ce face o femeie să devină Femeie. Eleganță, sex-appeal și calitate. Sfânta treime a modei atemporale!