41

Pantofii cu toc sunt foarte apreciati de catre femei, mai ales pentru aspectul pe care il au. Este stiut faptul ca acestia contribuie pozitiv la o imagine stilata si eleganta, iar doamnele si domnisoarele se simt speciale si apreciate atunci cand reusesc sa dea un

boost de feminitate tinutelor pe care le creeaza! Asadar, acest tip de incaltaminte este foarte cautat, fiindca are multe calitati care nu tin doar de aspect, ci si de sentimentul pe care il ofera!


Pantofi cu toc: Gros, Mic sau Mediu - Motive pentru care sa porti astfel de pantofi comozi


Poate ca ai observat faptul ca porti din ce in ce mai rar pantofi cu toc, din pricina faptului ca nu te fac sa te simti la fel de confortabil precum cei sport sau casual. Insa comoditatea nu este intotdeauna un factor decisiv – trebuie sa tii cont si de alte detalii! Aceste incaltari au un efect pozitiv asupra increderii in propria persoana, fiindca te fac sa te simti eleganta si frumoasa. Acest factor poate fi, uneori, o capcana. Poti cadea in ea din obisnuinta sau din frica de a purta ceva diferit. Experimenteaza, fii feminina si mergi mai des pe tocuri.


Pantofi cu toc eleganti pentru toate preferintele


Exista nenumarate modele de pantofi pentru care poti opta, fara sa te simti incomod in ei. Inaltimea tocului este un factor important de care trebuie sa tii cont cand alegi perechea perfecta de incaltaminte. Cel mare nu este pentru toata lumea si, de aceea, exista variante alternative pe care le poti aborda – gros, cu platforma, jos, etc. Cerceteaza gama de incaltari oferita de Reverse si gaseste exact ce ti se potriveste! Creeaza outfituri originale in fiecare zi si ajusteaza-ti stilul pentru a iesi in evidenta si pentru a capata incredere in tine, prin intermediul tinutelor tale!